REKLAM VERMEK ISTIYORSANIZ RESME TIKLAYINIZ

http://img.webme.com/pic/s/sebekenet/adbanner1qd5.png

istanbul bld-karşıyaka ziraat türkiye kupası maç özeti !





http://www.hurriyet.com.tr/_np/8093/12398093.jpg

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 3. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor evinde Karşıyaka'yı 1-0 mağlup etti.

Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golü 75. dakikada Tevfik Köse kaydetti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor 1-0 Karşıyaka


http://www.hurriyet.com.tr/_np/8093/12398093.jpg



Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 3. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor evinde Karşıyaka'yı 1-0 mağlup etti.

Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golü 75. dakikada Tevfik Köse kaydetti.

Denizlispor-Gaziantepspor Türkiye Kupası Maç Özeti



http://www.hurriyet.com.tr/_np/7579/12407579.jpg

Denizlispor son dakikada yıkıldı
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu maçında Gaziantepspor deplasmanda Denizlispor'u son dakika golüyle 1-0 yendi.

Konuk ekibe galibiyeti getiren golü 90. dakikada Şenol Can kaydetti.

Kırmızı siyahlılar bu sonucun ardından grupta puanını 7'ye çıkararak aynı puandaki Galatasaray'ın ardından averajla 2. sırada yer aldı. Gruptaki ikinci maçından da puan alamayan Denizlispor ise son sırada bulunuyor.

Denizlispor son dakikada yıkıldı


http://www.hurriyet.com.tr/_np/7579/12407579.jpg


Ziraat Türkiye Kupası A Grubu maçında Gaziantepspor deplasmanda Denizlispor'u son dakika golüyle 1-0 yendi.

ÇAYKUR RİZESPOR - TİRANA: 1-3


Devre arası hazırlık kampının 3. maçında programdaki bir değişiklik nedeniyle Aranvutluk’un 12 takımlı Championship Liginin 4. Sırasında bulunan UEFA ve Şampiyonlar Ligi eleme maçlarından hatırlayacağınız FK TİRANA takımıyla 12 Ocak 2011 Çarşamba günü saat 15:15’te

Yenilere yakın markaj!..


http://www.spor14.com/yuklenen/haber/BOLUSPOR(74).jpg 

Yenilere yakın markaj!..

Boluspor teknik direktörü Levent Eriş Boluspor'a devre arasında kazandırılan Murat Önür ve Oliver Peev ile antrenman öncesi bir araya geldi.


Ceyhun Eriş için nokta, Fabi için virgül koydu...


Tecrübeli teknik adam basın mensuplarının sorularına içtenlikle cevap verirken, Ceyhun Eriş, Yusuf Şimşek'i kesinlikle istemediğini bu kadrosunun süper lig için yeterli olduğunu söyledi. 




http://www.spor14.com/yuklenen/haber/boluspor-eris(13).jpg


 

Futbolcularımızı mağdur etmemeye çalışıyoruz


Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, ''Ligde ikinci yarı öncesi futbolcuların tamamının maç başı alacaklarının bir kısmını ödedik, yönetim olarak hiçbir futbolcumuzu mağdur etmemeye çalışıyoruz'' dedi.

http://www.ajansspor.com/resimv3/nedimturkmen_orduspor05.jpg

Türkmen, yaptığı açıklamada, mor-beyazlı ekibin Antalya'daki kampının sona erdiğini ve Orduspor'un cuma günü Ordu'da yeniden top başı yapacağını söyledi.

Yönetim ve takım olarak ligin ikinci devresine çok farklı girmek istediklerini ve hiçbir sorunun kalmaması için çalıştıklarını ifade eden Türkmen, ''Bu doğrultuda öncelikle futbolcularımıza olan maç başı borçlarının bir kısmını ödedik, inşallah geri kalan parayı da ilerleyen haftalarda ödeyeceğiz, ödenen bu para ikinci devre öncesi takım oyuncularına büyük bir moral oldu'' diye konuştu.

Yönetim olarak göreve geldikleri ilk günden bu yana kulübe hep bir eser kazandırmak için çalıştıklarını da anlatan Türkmen, şöyle devam etti:
''Daha önce birçok tesisi yenileyip, yenilerini yaptırmıştık. Şimdi de söz verdiğimiz gibi 19 Eylül Stadyumu'nun ışıklandırılmasını tamamlamak üzereyiz. Önümüzdeki hafta içinde ışıklandırılmanın provası yapılacak. İnşallah ikinci devrenin birçok maçını gece oynayacağız. Stadyumun ışıklandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Özellikle AK Parti Ordu Milletvekillerimizin emeği bu işte çoktur. Kendilerine ayrı bir teşekkür ederim. İnanıyorum ki ışıklandırmanın tamamlanmasının ardından maraton tribünün üzeri de bir ay içinde kapatılacak. Buranın çatısı da başka bir yerde hazırlanıyor. Yakın bir zamanda montaja başlanılacak. Bu çalışmaların ardından yeni projelerimizi hayata geçirmeye çalışacağız. Biz boş durmuyoruz, bir işimizin gerçekleşmesi için belki bir ayda on defa Ankara'ya gidiyoruz. Orduspor için koşuşturmaktan dolayı da mutluyuz.''

Türkmen, yönetim olarak transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Mersin Ural'a yenildi.


Mersin İdmanyurdu, Antalya'da sürdürdüğü kamp çalışmaları kapsamında Rusya'nın 1. Lig takımı Ural ile yaptığı hazırlık maçında 2-1 yenildi..

http://img03.blogcu.com/images/h/d/l/hdlogolar/88a94414eac50b04e8eb2559dcae0e3e_1285446033.png

Antalya kampında daha önce Sakaryaspor, Bucaspor'la hazırlık maçları yapan kırmızı lacivertliler, üçüncü hazırlık maçını da Rusya'nın 1. Lig ekiplerinden Ural, ile yaptı.

Maça hızlı başlayan Mersinidman Yurdu, yeni transfer Adem Büyük’ün attığı golle öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda oyuncu değişikliklerine giden Mersin, kalesinde 2 gol birden görünce sahadan 2 – 1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Teknik direktör Nurullah Sağlam, kampın son derece verimli geçtiğini söyledi.
Takımın zamana ihtiyacı olduğunu ifade eden Sağlam, “Gün geçtikçe daha iyi duruma geliyoruz. Futbolcularım şuan ki durumdan daha üst seviyeye çıkacaktır. Zaten oynadığımız hazırlık maçlarıyla da eksiklerimizi daha iyi görüyoruz. Taraftarlarımız bize güvensin yeter. Taraftarlar ilerleyen zamanlarda takımının oynadığı oyunla gurur duyacak” dedi.

Samsunspor 1 - Adana Demirspor 0


    Samsunspo'rumuz ikinci hazırlık karşılaşmasında TFF 2. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti.
http://www.samsunspor.biz/images/news/hazirlik.jpg

Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Samsunspor dün 2-1 kazandığı Batman Petrolspor maçının ardından, bugün ikinci hazırlık maçında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti.

Samsunsporun golünü Agbetu kaydetti.
<!-- more -->Samsunspor 14 Ocak Cuma günü Arnavutluk 1. Ligi'nin lideri Flamurtari ile karşılaştıktan sonra 16 Ocak Pazar günü Fenerbahçe ile Antalya Mardan Stadında son hazırlık karşılaşmasına çıkacak.

20 Ocak'ta ikinci yarının ilk karşılaşması için Akhisar'a geçecek Samsunspor Akhisar Belediyespor'la oynayacağı karşılaşmaya kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.

kaynak: samsunspor.biz 

Adana hedefi belirledi


Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'da teknik direktör Osman Özdemir hedefi gösterdi.

http://foto.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/1/11/fft1mm1308821.jpg



Ligi ilk 6’da tamamlayıp, Play-Off’a kalmak istediklerini belirten Özdemir, “Antalya’da kamp çalışmalarını çok iyi geçirdik. Sakatlık problemi yaşamadık ve gayet iyi bir ortam bulduk. Umarım bunu lige de yansıtırız” açıklamasını yaptı.

Diyarbakırspor'da Sorunlar Bitmiyor !


Diyarbakırspor'da sular durulmuyor..

Dertler Diyar'ı...

Alacaklarının ödenmemesi nedeniyle futbolcuları kampı terk eden Bank Asya 1'inci Ligi takımı Diyarbakırspor, Antalya'daki kampta amatör futbolcularla ikinci yarıya hazırlanıyor.Teknik direktör Ercan Albay, gençlerle bu ligi kaldıramayacaklarını belirtip, “Bunu başkana da anlattım. Bu takıma transfer şart. Eğer transfer yasağını kaldırabilirsek, çok iyi transferler yapacağız” dedi.