REKLAM VERMEK ISTIYORSANIZ RESME TIKLAYINIZ

http://img.webme.com/pic/s/sebekenet/adbanner1qd5.png

Diyarbakirspor Bank asya 1.lig günlügü


http://www.53habermerkezi.net/resimler/haberler/6893.jpgİşte TRT tarafından 'Bank Asya 1. Lig Günlüğü' isimli program için hazırlanan Diyarbakırspor belgeseli..


Kayseri Erciyesspor Bank asya 1.lig günlügü


http://www.53habermerkezi.net/resimler/haberler/6894.jpg


ank Asya 1. Lig yayıncı kuruluşu TRT, canlı ve şifresiz maç yayını yapacağı 2010-2011 sezonunda, 'Bank Asya 1. Lig Günlüğü' isimli programla maç öncesi ve maç sonrası takımların nabzını tutacak.

Öykü Serter tarafından sunulan ve Spor yazarı Tunç Kayacı'nın yorumlarıyla süslenen programda Kayseri Erciyesspor belgeseline yer verildi.

Mersin idmanyurdu Bank asya 1.lig günlügü


http://www.seeklogo.com/images/M/Mersin_Idman_Yurdu-logo-EA8C526425-seeklogo.com.gif


Mersin idmanyurdu Bank asya 1.lig günlügü

Samsunspor - Denizlispor Mac hikayesi Bank asya 1.lig günlügü


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimm7Al5JWByEHG2NW56Q6ytPJyAGrOf7FjpGUXRWXSoJK1GQkPxkRT0XNpoRU1bh5aEQclSyWTYyheZbz7P7K8KJb418TbrE2LizLeTaq2m99q0c2QzrK69oQm5gBKzRKruw25iNS3Zvpk/s400/SamsunsporLogo(1).png 




Akhisar'da devre arası hazırlıkları sürüyor


http://cdn.sporx.com/img/3/2011/akhisar.jpg

Antalya'da ikinci devreye hazırlanacak Akhisar Belediyespor, son antrenmanını yaparak Antalya'ya uçacak.

Antalya'da ikinci devreye hazırlanacak Akhisar Belediyespor, son antrenmanını yaparak Antalya'ya uçacak.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Akhisar Belediyespor, Antalya kampı öncesi Akhisar'daki son antrenmanını yaptı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Atilla Özcan'ın UEFA pro-lisans kursunda bulunması nedeniyle yardımcı antrenörler Sadettin Dülger, Mahir Çeneli ve kaleci antrenörü Hüseyin Yenikaya tarafından yaptırıldı.

Ara transferde Samsunspor'dan Anıl Taşdemir, Eyüpspor'dan İbrahim Taylan Uzunoğlu ve Adana Demirspor'dan Timuçin Aşçıgil'i kadrolarına kattıklarını belirten Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, ''Sakat olan futbolcularımız Tuncay Süren, Doğan Şahin, A2 takımından Önder Akdağ, Kutluay Berber'in de yer aldığı 30 kişilik kadroyla bu akşam Antalya'ya gidiyoruz. Kaleci Ahmet Altın ve Brezilyalı Diego da Costa Lima uçakla Antalya kampına katılacaklar. Antalya'da 11 gün kamp yapacağız. 3 hazırlık maçı yaparak lige hazır girmek istiyoruz'' diye konuştu.

İbrahim Şahin imzayı attı..


İbrahim Şahin imzayı attı..

Orduspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, İbrahim Şahin'in resmi sözleşmeyi İstanbul'da imzaladığı belirtildi.

Süper Lig hedefi doğrultusunda önemli transferler yapıldığı ifade edilen açıklama, şöyle denildi:
''Prensipte anlaşma sağlanan İbrahim Şahin, kendisini 2.5 yıllığına Orduspor'a bağlayan imzayı atarak resmen Ordusporlu olmuştur. Kulüp başkanımız Nedim Türkmen'in İstanbul'daki ofisinde gerçekleştirilen imza töreninde İbrahim Şahin, mor-beyazlı ekibe geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etmiştir.''

Ufuk Bayraktar Samsunspora Doğru


http://www.samsunspor.biz/images/news/ufuk_bitiyor.jpg

 Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın ısrarla istediği Diyarbakırspor'un kaptanı Ufuk Bayraktar'ın Samsunspor'a gelmesi an meselesi. 
Kırmızı-Yeşillilerin yarın kendisine ödeme yapmaması durumunda serbest kalacak olan yıldız futbolcu, Kırmızı-Beyazlılarla sözleşme imzalayacak.Ligin ikinci yarısı başlamadan kadroyu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Samsunspor, uzun zamandır gündeminde bulunan Diyarbakırsporlu Ufuk Bayraktar'ı bitirmek üzere. Kırmızı-Beyazlı formayı seve seve giyeceğini söyleyen Ufuk, "Benim Diyarbakırspor ile sözleşmem devam ediyor. Ancak yarın ödeme yapılmaması durumunda serbest kalacağım. Samsunspor bu ligin köklü, kaliteli ve hedefi olan takımlarından. Bende orada futbol oynamayı isterim. İnşallah Samsunspor'la anlaşacağım ve ikinci yarıda şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlayacağım" dedi.

Çaykur Rize Bentley aldı!


http://www.rizedeyiz.com/image/haber/2011/01/01/Resim_1293897439.jpg

Bank Birinci Ligin ilk yarısında büyük sürpriz yapıp fırtınalar estiren Çaykur Rizespor transfer atağına başladı.

Rizespor, 1989 doğumlu, Bentley lakaplı ünlü oyuncu Chukwuma Akabueze ile anlaştı.Yönetici Koray Deniz’in bu transferin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olduğu öğrenilirken Chukwuma Akabueze ’nin önümüzdeki hafta takıma katılıp sözleşme imzalayacak



 Oyuncunun Rize’ye gelmeyi kabul ettiği, sadece Kulübü Odd Grenland ile küçük pürüzler kaldığı belirtildi. Gelecek hafta Koray Deniz’in bizzat Norveç’e giderek bu pürüzleri gidereceği belirtildi.Bentley, Norveç’in Süper Lig takimi Odd Grenland’da 3 sezondur top koşturuyor. 21 yaşındaki milli futbolcu, sol açık, santrafor ve ikili arkası oynuyor.Bu sezon 9 gol atan oyuncu, son 3 sezonda ise toplam 97 maç oynadı ve 27 gol kaydetti.Nijerya A Milli Takımında 2 maçta 1 gol kaydeden Chukwuma Akabueze, U 20’de de 8 maç oynayıp 5 gol attı.

 <embed width="500" height="400" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" src="/swf/video/xcuy9i?width=&amp;theme=none&amp;foreground=%23F7FFFD&amp;highlight=%23FFC300&amp;background=%23171D1B&amp;start=&amp;animatedTitle=&amp;iframe=1&amp;additionalInfos=0&amp;autoPlay=0&amp;hideInfos=0&amp;referer=http%3A//www.rizedeyiz.com/Haber/CRizeden-Chukwuma-Akabueze-bombasi-4307.html&amp;_=" type="application/x-shockwave-flash">

Altay'da kamp çalışmaları sürüyor..


Altay'da kamp çalışmaları sürüyor..

Orduspor'da Aygün şoku


Orduspor'da Aygün şoku !..

Orduspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Emre Aygün ile sözleşme imzalamak için İstanbul'da görüşme yapıldığı ancak futbolcunun görüşmeye, lisansı olmayan bir menajerle geldiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
''Bir süre önce prensip anlaşması yaptığımız Emre Aygün'ü resmi sözleşme imzalamak üzere İstanbul'da bulunan kulüp başkanımız Nedim Türkmen'in ofisine davet ettik. Ancak, futbolcu, lisansı olmayan bir menajerle görüşmeye gelmiştir. Bu nedenle transferinden vazgeçilmiştir. TFF talimatlarında, 'Hiçbir profesyonel kulüp lisansı olmayan menajerle transfer görüşmesi yapamaz ve transfer görüşmesinde de bulunduramaz. Ayrıca hiçbir nedenle bedel ödeyemez. Buna aykırı hareket eden kulüpler ihtar, para cezası puan silme hatta ligden ihraç edilme gibi yaptırımlara maruz kalmaktadır' ifadesi bulunmaktadır. Orduspor Kulübü olarak TFF'nin koymuş olduğu kurallara aykırı davranmamız söz konusu olamaz. Kulüp olarak, talimatlara aykırı olduğu için bu transferden vazgeçtik. Futbolcu kardeşlerimizin de futbol kulüpleri kadar bu konuya duyarlı yaklaşmasını bekliyoruz'' Orduspor'da Aygün şoku !..

Diyarbakırspor 'Albay'a emanet


Diyarbakırspor 'Albay'a emanet..

Bank Asya 1. Liginde mücadele eden Diyarbakırspor'da teknik direktörlüğe Ercan Albay getirildi
http://www.ajansspor.com/resimv3/ercanalbay_yakin.jpg


Ligin ilk yarısını son sırada tamamlayan ve geçen hafta teknik direktör Engin Korukır ile yollarını ayıran yeşil kırmızılı ekipte yönetim, teknik direktör arayışlarını sonuçlandırdı. Kulüp başkanı Çetin Sümer, temasta bulunduğu Ercan Albay ile anlaşmaya vardı. Daha önce Adıyamanspor, Adanaspor, Adana Demirspor, Şanlıurfaspor ve son olarak Mersin İdman Yurdu'nda görev yapan Albay, anlaşmanın ardından Antalya'da Diyarbakırspor'un kamp yapacağı otelde incelemede bulundu. Ercan Albay'ın yardımcılığını ise Mehmet Talaş ve Kadir Kuriş'in yapacağı belirtildi.

Bank Asya 1. Lig 2. yari fikstürü


http://yenisafak.com.tr/resim/site/bankasya0895af7d087f6bf3by.jpg


http://www.bankasyabirincilig.com.tr/images/fixtr.png
Bank Asya 2. Yari Fikstürü Takimlarin Karşılaşmaları Buradan ulaşabilirsiniz...


http://s7.directupload.net/images/110102/qffer43l.png

http://s1.directupload.net/images/110102/yfqc7ytj.png
http://s13.directupload.net/images/110102/lbl2b7ch.png
http://s5.directupload.net/images/110102/9fyyo78s.jpg