REKLAM VERMEK ISTIYORSANIZ RESME TIKLAYINIZ

http://img.webme.com/pic/s/sebekenet/adbanner1qd5.png

Mehmet Yozgatlı Rizespor'da..


http://www.ajansspor.com/resimv3/mehmetYozgatli01.jpg
Bank Asya 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor, Mehmet Yozgatlı ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı..
Çaykur Rizespor Kulübü Sportif Asbaşkanı Bekir Mete, teknik direktörleri Ümit Kayıhan'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Mete, son olarak Gençlerbirliği'nde forma giyen tecrübeli orta saha
oyuncu Mehmet Yozgatlı ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, ''Bu oyuncu Antalya'daki kampımıza katılacak. Amacımız bu sezon süper lige çıkmak'' dedi.

Mehmet Yozgatlı'nın bu akşam Antalya'ya gideceği ve yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.
 

Şengün: "Kaleci transfer etmeyeceğiz"


Şengün: Kaleci transfer etmeyeceğiz 
Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un Antalya kampı devam ederken, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Tuncer Şengün, "Kaleci transfer etmeyeceğiz. Üçüncü kaleci olarak genç bir kaleci alabiliriz" dedi..
Antalya Belek'te günde çift idmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Boluspor'da, kaleci transferi söylemlerine son noktayı Futbol Şube Sorumlusu Tuncer Şengün koydu. Kampı takip eden gazetecilerle bir araya gelen Şengül, "Günlerdir birçok kaleci
konuşuluyor. Birçok ismin transfer olacağı yazılıyor. Ancak biz teknik heyetimizle oturup kararımızı verdik. Kesinlikle yeni bir kaleci alınmayacak. Sadece üçüncü kaleci gerekirse genç bir ismi kadromuza katabiliriz" dedi. Tuncer Şengün'ün açıklamalarından sonra Boluspor'un kalesini Atacan ve Ferhat'ın koruması kesinleşti. Sakatlıktan yeni kurtulan Ferhat Odabaşı'nın da kamptaki formu herkesi sevindirdi. Altyapıdan Sefa ve Kaan'ın da kampta olmasıyla Boluspor dört kalecisini de daha iyi çalıştırma fırsatı buldu. Öte yandan, AK Parti Bolu İl Başkanı Ali Ercoşkun ve parti yöneticileri Boluspor'un Antalya kampını ziyaret etti. Sabah saatlerinde Riu Kaya Otel'e gelen AK Parti İl Başkanı Ali Ercoşkun, İlçe Başkanı Erol Özak ve diğer yöneticiler, takımla bir araya geldiler. Başkan Emin Semercioğlu, Genel Kaptan Tuncer Şengün ve Osman Kayışoğlu tarafından karşılanan partililer, daha sonra beraber öğle yemeği yedi. Antrenman sonrası Teknik Direktör Levent Eriş de AK Parti teşkilatıyla bir araya gelerek kampı değerlendirdi. İl Başkanı Ali Ercoşkun ve beraberindeki heyet yemeğin ardından otel çevresinde gezi yaptılar.

Mersin Adebayor'un kardeşini deneyecek


http://www.ajansspor.com/resimv3/adebayor_sevinc_21_10_10.jpg
Dünyaca ünlü Togolu futbolcu Emanuel Adebayor’un kardeşi Antoby Adebayor Mersin İdmanyurdunun Antalya kampına katıldı..

Mersin İdmanyurdu’nun Antalya’daki çalışmalarına
katılmak üzere gelen genç futbolcu ayağının tozuyla ilk idmanına çıktı. Kampta bir süre denenecek olan Adebayor için son kararı Nurullah Sağlam verecek.

Togo’dan gelen 20 yaşındaki Anthony Adebayor’un ağabeyi gibi forvet olduğu belirtilirken, kampın sonuna kadar takımla birlikte çalışmalara devam edeceği açıklandı.

Mersin İdmanyurdu As Başkanı Dr. Ayhan Erdem, Antoby Adebayor’un kamp boyunca deneneceğini, Nurullah Sağlam’ın alınmasını istediği takdirde kadroya dahil edileceğini belirtti. İyi transferler yaptıklarını ifade eden Erdem, takımın ikinci yarı başına kadar daha uyumlu hale geleceğini belirtti.