REKLAM VERMEK ISTIYORSANIZ RESME TIKLAYINIZ

http://img.webme.com/pic/s/sebekenet/adbanner1qd5.png

Samsunspor-Fenerbahçe Hazırlık Maçı


Fenerbahçe, 16 Ocak Pazar günü Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor ile hazırlık maçı oynayacak.
http://www.haberciniz.biz/fenerbahce,-samsunspor-maci-saat-kacta-hangi-kanalda-281832h.jpg

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Antalya Mardan Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maçın biletlerinin bugün 5 liraya Biletix’ten satışa çıktığı bildirildi.

Bu maç Kanal d Ekranlarından sizlerle olacaktır..

maçın özeti sayfamızdan bulabıleceksınız 

Tavşanlıda Transferler geliyorr !!


Bank Asya 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Makedonyalı Milan Distavski, Brezilyalı Alex Brasileiro ve Orduspor'dan Taner Arı'yı transfer etti.
http://www.ajansspor.com/resimv3/AlexBrasileiro_sevinc.jpg

Rizespor Gökhan Kaba'yı kiraladı.


Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Gökhan Kaba ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı..

http://www.ajansspor.com/resimv3/kucuk/k340_gokhanKaba_ibb.jpg

Boluspor'a Yeni Golcü


İsveç 2. Lig takımlarından Syrianska'da forma giyen Aydın Ünsal, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Boluspor'a transfer oldu..
http://img03.blogcu.com/images/h/d/l/hdlogolar/2_1256906625.jpg

Savaş Esen Kartalsporlu artık !


O artık Kartalsporlu
 Kırmızı-Beyazlı ekibin golcü oyuncusu Savaş Esen, Bank Asya Birinci Lig takımlarından Kartalspor ile anlaştı. Başarılı oyuncu, takımın kampına katılmak üzere Antalya'ya doğru yola çıktı 
 http://www.samsunspor.biz/images/news/o_artik_kartalsporlu.jpg
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ile yıldızı barışmayan golcü futbolcu Savaş Esen, Bank Asya Birinci Lig takımlarından Kartalspor ile anlaşmaya vardı. Dün yapılan görüşmeler sonucunda Kırmızı-Beyazlı oyuncuyla her konuda anlaşma sağlandı. Savaş Esen'in bugün Kartalspor'un kamp yaptığı Antalya'ya gideceği öğrenildi.

Billy Mehmet Resmen Samsunsporda


http://www.samsunspor.biz/images/news/billyde_karar_gunu.jpg


Samsunspor, sakat olduğu iddiasıyla transferini bir süreliğine askıya aldığı Gençlerbirliği'nin golcü oyuncusu Billy Mehmet ile Tekrar masaya oturdu ve oyuncu ıle anlaşıldıgı belırtıldı..

Daha Önce Samsunsporun sağlık kontrolunden gecırmek ıstedıgınde saglık kontrolunden gecmeyen bılly sağlıgındakı problemın sadece ayagının altındakı sınır sıkısması oldugu ıcın oyun oynamasını engellemedıgınden  her hangı bır sorun olmadı ve samsunspor yıldız oyuncuyu renklerıne bağladı

Kaynak : Bankasyaizle.blogspot.com