REKLAM VERMEK ISTIYORSANIZ RESME TIKLAYINIZ

http://img.webme.com/pic/s/sebekenet/adbanner1qd5.png

TRT SPOR - Hedef Süper Lig izle ( CANLI )


Bank asya karsılasmalarının yorumları ve mac özetleri futbol dolu bır program.. Canlı yayınla altta ızleyebılırsınız




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqzSSOlcDlcjSKKvwFtnEzbLz7ZqCblpK1_6Kwn-WCCms-PP2LJWdF-XpXTR1iEvcfb5ZFXMZ7m1t5BdxcLfto1seGwNkDx6cFtR2uKVMU5I8zMHopYJQke58sBWcNJOftZIR1Y1Jz4Ag/s1600/Trt+spor.png


Samsunspor 2. Yarı Etap Çalışması Başlıyor


http://www.samsunspor.biz/images/news/kamp_basliyor.jpg

     Kırmızı-Beyazlı ekip, devre arası hazırlık kamp çalışmaları için bu akşam Antalya Belek'e gidiyor. Burada Atlantis Otel'de konaklayacak Samsunspor, 20 Ocak'ta Akhisar'a hareket gidecek 
 
Samsunspor, devre arası hazırlık kamp çalışmaları için bu akşam karayoluyla Antalya'ya hareket edecek. Kafile başkanlığını Cahit Kaya'nın yapacağı yolculukta tatillerini Samsun'da geçiren futbolcular yer alacaklar. 4-20 Ocak tarihleri arasında Antalya Belek'te bulunan Atlantis Otel'de konaklayacak Kırmızı-Beyazlı ekip, iki haftalık çalışma döneminde bol bol kondisyon depolayıp, açık kapatacak.
 

Mehmet Şen'de çatlak çıktı..


Mehmet Şen'de çatlak çıktı..

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Bank Asya 1. Lig takımı Altay'da, Mehmet Şen'in sağ ayak serçe parmağında çatlak tespit edildi

http://www.ajansspor.com/resimv3/mehmetsen_altay.jpg


Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Eyüpspor ile oynanan hazırlık maçında sağ ayak serçe parmağına darbe alan Mehmet Şen'in röntgen filminde serçe parmağı kemiğinde küçük bir çatlak oluştuğu anlaşıldı.

Tecrübeli futbolcunun en az 10 gün takımla birlikte çalışmalara
katılamayacağı belirtildi.

Mehmet Şen, bandajı açıldıktan sonra tedavi sürecini tamamlayacak ve Taşanlı Linyitspor maçında forma giyebilecek. Sakatlıkları geçen Cenk Ahmet ve Hasan Uğur, yarın oynanacak Paris Saint Germain maçından sonra idmanlara başlayacak.

Yasir Elmacı'nın ise daha 10 günlük bir tedavi göreceği, Tavşanlı Linyitspor maçına kadar hazır duruma geleceği bildirildi.

Altay-PSG maçı yarın saat 15.00'te başlayacak.

Daha güçlü bir Rizespor izlettireceğiz


"Daha güçlü bir Rizespor izlettireceğiz"

katılacak. Bütün futbolcularımız çok iyi, her hangi bir sakatlığın olmaması ve tam kadro çalışmamız sevindirici. Kamp sonuna kadar inşallah üzücü bir olay yaşamayız" diye konuştu.

Aydın, ilk hazırlık maçını 8 Ocak'ta Göztepe ile yapacaklarını kaydetti.

Öte yandan, yeşil-mavili ekibin transfer çalışmalarını sürdürdüğü ve Galatasaray'dan Musa Çağıran'ın transfer edilmesi için girişimlerin devam ettiği öğrenildi.

Emrah Eren Denizlispor'da


Emrah Eren Denizlispor'da..

oyuncu olduğunu vurgulayan Erkan, şöyle dedi:
"Emrah Eren, daha önce hocamız ile birlikte çalışmış bir futbolcudur. Denizlispor'a tecrübesiyle büyük katkı katacaktır. Emrah ile 5 ocak'ta resmi sözleşme imzalayacağız. Denizlispor, takıma faydalı olabilecek futbolcular transfer edecektir. Transfer çalışmalarımız, ara transfer sezonunun sonuna kadar devam edecektir. Teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda 2-3 futbolcuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer anlamında olumsuz herhangi bir durum yoktur."

Emrah Eren, Konyaspor'un yanı sıra Galatasaray, Trabzonspor, Çaykur Rizespor, Gaziantepspor ve Giresunspor formlarını da giymişti.

Adem Büyük Mersin'de..


Adem Büyük Mersin'de..

Mersin İdmanyurdu, Manisaspor'un genç oyuncusu Adem Büyük'le her konuda anlaşmaya vardı.

http://www.ajansspor.com/resimv3/kucuk/k340_ademBuyuk_kafa.jpg

Mersin İdmanyurdu’nda transfer tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı lacivertliler, Bucaspor’dan Mehmet Polat, Gaziantepspor’dan Erman Özgür, Sakaryaspor’dan İlhan Özbay ve Nijerya’dan Nduka’nın ardından Vestel Manisaspor’dan Adem Büyük’le de el sıkıştı.

Mersin İdmanyurdu Yönetiminin, Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren Manisaspor yöneticileri ve futbolcu ile yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlandığı, Adem Büyük’ün Mersin İdmanyurdu kampına
katılacağı belirtildi. Adem Büyük geçtiğimiz yıl Boluspor forması giymiş ve 13 gole imza atmıştı.

Mersin İdmanyurdu As Başkanı Dr. Ayhan Erdem, takım olarak iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. İkinci yarıda hedeflerinin Play – Off olduğuna dikkat çeken Erdem, “İkinci yarı daha iyi durumda olacağız. Takımımızın Antalya kampı sürüyor. Transferlerde Nurullah Sağlam’ın verdiği rapor doğrultusunda devam edecek. Mersinlilere şampiyonluk yaşatmak için çalışmalar devam edecek” dedi.

ADEM BÜYÜK KİMDİR ?
Futbola Artvin Hopaspor altyapısında başlayan Adem Büyük buradan Arhavispor altyapısına ve ordandan Beşiktaş altyapısına transfer oldu. Beşiktaş'da forma şansı bulamadı ve sırasıyla Zeytinburnuspor, Akçaabat Sebatspor, Altay ve Manisaspor oynadı. 2009-210 sezonunda kiralık olarak Boluspor'da oynadı ve ardından Manisaspor'a geri döndü. Adem Büyük ligin ikinci yarısında Mersin İdmanyurdu’nda kiralık olarak forma giyecek.

Güngören'de 2 Transfer


Güngören'de transfer

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Güngören Belediyespor, ara transferde kadrosunu 2 oyuncuyla güçlendirdi

http://www.ajansspor.com/resimv3/yakupsahinturk_gungoren.jpg



Güngören Belediyespor İdari Menajeri Yakup Şahintürk, kadrolarına iki forvet
oyuncusu dahil ettiklerini belirterek, "Boluspor'dan Emrah Kol ile Kasımpaşa'dan İsa Kaykun'u sezon sonuna kadar kiraladık. Oyuncuların takımımıza ikinci yarıda katkı sağlayacaklarına inanıyoruz" dedi.

Çalışmalarına Antalya'da devam ettiklerini aktaran Şahintürk, 15 Ocak'a kadar olan dönemde 5 hazırlık maçı yapmayı palanladıklarını dile getirirken, "Sakat oyuncularımızın iyileşmesi bize önemli bir moral oldu. Şu anda takımımız adına her şey çok iyi. İnşallah böyle devam eder" ifadelerini kullandı.

Gaziantep B.B'de dış transfer..


Gaziantep B.B'de dış transfer..

Yeni yılda şampiyonluk coşkusu yaşayacağız


Denizlispor'un yeni kulüp başkanı Salih Amiroğlu, parasal konuların bugünden itibaren çözüleceğini belirterek, ''Artık, hiçbir futbolcu parasını almadığı için Denizlispor'dan ayrılmayacak'' dedi.

http://www.ajansspor.com/resimv3/salihamiroglu_yakin_01.jpg
Amiroğlu, yaptığı açıklamada, Denizlispor'un maddi konulardaki sıkıntılarını çözmek için çaba sarf ettiklerini, gelecek yıllarda bu tür maddi sıkıntıların yaşanmaması için tedbirler almaya çalıştıklarını söyledi.

Kulübün 31 Aralık 2010 gününe kadar ödenmesi gereken taksitlendirilmiş vergi ve SSK borçlarını göreve gelir gelmez ödediklerini ifade eden Amiroğlu, şunları söyledi:
''Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmaları yapılmaktadır. Hocamızın ilk tercihi olan Emrah Eren takımla birlikte çalışmalara başlamıştır. Resmi transfer dönemi başladığında bu futbolcu ile sözleşme imzalanacaktır. Teknik heyetimizin transfer listesinde bulunan diğer futbolcular için de görüşmelerimiz devam etmektedir.''

-''DENİZLİSPOR CAMİASI 2011 YILINDA ŞAMPİYONLUK COŞKUSUNU YAŞAYACAKTIR''-
Bank Asya 1. Lig'de lider durumda bulunan yeşil-siyahlı takıma yapacakları takviyeler ile gücüne güç katarak lige ağırlığını koyacağını ileri süren Amiroğlu, ''Denizlispor camiası, 2011 yılında hem şampiyonluk coşkusunu hem de yeni yılda ligde ve kupada hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşayacaktır. Temennimiz camiamızın bizi yalnız bırakmaması ve her maçta desteklemesidir'' dedi.

Bu arada, hazırlıklarını Antalya'da sürdüren teknik heyet ve futbolcuları, başkan Salih Amiroğlu başta olmak üzere, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir ve Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar'ın ziyaret ettiği bildirildi.