REKLAM VERMEK ISTIYORSANIZ RESME TIKLAYINIZ

http://img.webme.com/pic/s/sebekenet/adbanner1qd5.png

Kartal'da işlem tamam


Bank Asya 1. Ligde ilk yarının 2. Periyodunda Diyarbakırspor’un başına geçen ve burada elde ettiği skorlarla seleflerinden daha iyi bir grafik çizen Engin Korukır, "Geldi, geliyor" derken Kartalspor ile sözleşme imzaladı..

http://www.ajansspor.com/resimv3/enginkorikir_kartal_imza050111.jpg



Tecrübeli teknik adam Başkan Binali Aydın ile birlikte sözleşmesini imzalarken, ayağının tozu ile takımla birlikte Antalya’ya gitti.

Devre arası kampında takımın eksiklerini de görecek olan Korukır’ın isteği doğrultusunda yeni transferlere de hız verilecek.

KARTAL’A KARTALLI TRANSFER
Futbol hayatında 7 kez Genç Milli forma giyme başarısı gösteren, Kartalspor Altyapısından yetişerek aralarında Süper Lig takımlarının da olduğu kulüplerde görev yapan Caner Celep, Kartalspor’la anlaştı.

Caner kendisini 1,5 yıllığına Bordo-
Beyazlı renklere bağlayan imzayı atarken, yönetici Zeki Çifci’ye “başarı” sözü verdi.

Kariyerine 10 yaşında Kartalspor altyapısında başlayan ve 16 yaşında profesyonel olarak Bordo-Beyazlı kulüpte forma giyen Caner Celep, aralarında Denizlispor, Eskişehirspor ve Boluspor’un da olduğu 7 ünlü kulüpte futbol yaşamını sürdürdü.

PENALTI VE SERBEST VURUŞ USTASI
Sol ayağını çok iyi kullanan bir kanat oyuncusu olarak, sık sık yaptığı bindirmeleri, gol pozisyonlarında yaptığı asistler, duran toplardaki başarısı ile adından çok söz ettiren Caner, Kartalspor’un hücuma dönük kanat oyuncusu olarak göze çarpacak.

Kendisi de Kartallı olan ve ailesi halen Kartal’da ikamet eden Caner, en son Denizlispor forması giyiyordu. Caner Celep Kartalspor’da 24 numaralı forma ile mücadele edecek.

Kartalspor’da özellikle başarılı olmak için döndüğünü belirten tecrübeli futbolcu, “Öncelikle yetiştiğim bu camiaya hizmet için buradayım. Buranın dışında da teklifler aldım. Açık söyleyeyim ekonomik olarak daha iyi tekliflerdi. Fakat buradaki yönetimin sağlam duruşunu gördüğüm ve ailemin de bu yöndeki isteğini bildiğim için Kartalspor’u tercih ettim. Taraftar yapısını, camianın beklentilerini biliyorum. Bu sebeple de 2. yarıda başarılı olmak hedefi ile buraya geldim. Başarılı olmalıyız demiyorum, başarılı olacağız diyorum. Bu camia asla ve asla başarısızlığı hazmedemez. Bizler de futbolcular olarak onların istediği iyi futbolu, gollerimizle birlikte vereceğiz inancındayım. Bu karardan ötürü de çok mutluyum. Güzel günler görmeyi diliyorum” dedi. 












Haluk Adanaspor'da


Transfer sezonu resmen başladı ve Adanaspor tecrübeli kaleciyle 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

http://www.ajansspor.com/resimv3/haluk_adana_kaleci.jpg 
Resmi olarak transfer sezonu başlarken Adanaspor, kaleci Haluk ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı... Geçtiğimiz sezon Konyaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan ve daha sonra Buğsaş'a giden kaleci Haluk resmen Adanasporlu.. Turuncu-
Beyazlı takımın Antalya'daki kampına da katılan Haluk,Süper Lig'de 2, Bank Asya'da 27, 2.Lig'de 130 ve Türkiye Kupası'nda 6 kez olmak üzere 165 kez profesyonel liglerde forma giydi..

Akgül: "Takviyelerimiz devam edecek"
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, kaleci Haluk Tanrıseven ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.. Başkan Bayram Akgül, eksik bölgelere takviye yapmaya çalıştıklarını ifade etti.. Teknik heyetin raporuna göre takviyelerin devam edeceğini açıklayan Başkan Akgül, Adanaspor'un hedefine ulaşması için uğraş verdiklerini söyledi.

Haluk: Başkana teşekkür ediyorum
Turuncu-Beyazlı takım ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan kaleci Haluk Tanrıseven, "Beni Adanaspor'a kazandırdığı için Başkan Bayram Akgül'e teşekkür ediyorum. Başkan bana transfer teklifi yaptığında açıkcası şaşırdım.. Adanaspor'un gerçekten çok iyi iyi kalecisi var. Tolgahan gelecekte milli takımda oynayabilecek bir kaleci. Bunu yürekten söylüyorum. Zülküf de kendini kanıtlamış bir kaleci. Bana çok yardımcı oluyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kalemiz emin ellerde bu da Adanaspor'un başarısına yansıyacaktır."dedi..

Geçen Play-Off maçlarında Adanaspor ve Karşıyaka'nın iyi takımlar olmasına karşın Konyaspor ile şampiyonluk yaşadığını hatırlatan Haluk, "İyi bir takıma geldiğime inanıyorum. Hedefimiz ilk altı, ondan sonra yapabilirsek ilk ikiden çıkmaya çalışacağız. Geçen sene Konya'da yüzümüz güldü, inşaallah bu sene Adanaspor'da yüzümüzün güleceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

SERKAN ŞENYÜREK

Emre Toraman Erciyesin kampında..


Antalya'da hazırlıklarını sürdüren Kayseri Erciyesspor, transfer çalışmalarına da devam ediyor.

http://www.ajansspor.com/resimv3/emreToraman04.jpg

Ümit Tütinci ve Emre Toraman'ı renklerine bağlayan Mavi-siyahlılar Konyaspor'lu Eser ve Kardemir Karabüksporlu Ferdi ile temasa geçti.

Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Levent Devrim, Eser ve Ferdi ile yakından ilgilendiklerini açıkladı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Devrim, Eser ve Ferdi için "Kendileriyle görüşüyoruz. Transfer etmek istiyoruz fakat henüz net bir şey yok" şeklinde cevap verdi.

Ufuk Bayraktar sağlık kontrolünden geçti


Ufuk Bayraktar sağlık kontrolünden geçti..

sağlık kontrolünden geçirilen Ufuk Bayraktar, bugün Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde sözleşme imzalayacak.

UFUK BAYRAKTAR SAMSUNSPORLU OLDU !


http://www.ajansspor.com/resimv3/ufukBayraktar_imza.jpg

Samsunspor, Ufuk Bayraktar ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Diyarbakırspor'dan sözleşmesini tek taraflı fesheden ve Samsunspor ile her konuda anlaşan Ufuk Bayraktar için Nuri Asan Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Ufuk Bayraktar, Samsunspor'un ligde şampiyon olacağına inandığı için geldiğini belirterek, ''Amacım yeniden Süper Lig'de forma giymek. Samsunspor'un da Süper Lig'e çıkacağına inandığım için geldim. Gelecek sene Süper Lig'de oluruz inşallah'' dedi.

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çalık ise Ufuk gibi kaliteli bir
oyuncuyu Samsunspor'a kazandırdıkları için mutlu olduğunu ifade etti. Ufuk ile 2,5 yıllık anlaşma yaptıklarını kaydeden Çalık, şöyle konuştu:
''Ufuk Bayraktar ile sözleşme imzaladık, Billy Mehmet transferinden vazgeçtik. Ufuk bu akşam Samsunspor'un Antalya Belek'deki kampına katılacak. Samsunspor'a çok faydası olacağına inanıyoruz. Gençlerbirliği'nden ayrılan Billy Mehmet ile görüşmemizde her konuda anlaştık, Billy Mehmet'ten sağlık kurulundan sağlam raporu alıp sözleşme imzalamak istedik. Ancak, imza atıp öyle sağlık kontrolünden geçmek isteyince biz de transferden vazgeçtik. Zaten sakat olduğu bilgisi gelmişti biz de emin olmak istemiştik. Sağlık kontrolünden geçmemesi endişemizi doğruladı. Bizim hata yapma lüksümüz yok. Eğer ligde iyi bir yere gelmek istiyorsak yaptığımız transferlerde hata yapmak istemiyoruz. Bunun için tüm futbolcuları tam teşekküllü bir hastanede sağlık kontrolden geçiriyoruz. Ama Billy Mehmet gitmek istemedi, biz de sağlık kontrolünden geçmiyorsa transferinden vazgeçtik.''

Nokta transferler yaptıklarını ifade eden Çalık, ''İki futbolcuyu transfer ettik. Bir forvet, bir de orta saha arayışımız var. Trabzonsporlu Zafer bizim gündemimizde olan futbolcu. Kendisi ile görüştük ve halen görüşmelerimiz devam ediyor'' dedi.

Çalık, ayrıca bir Fransız futbolcu ile görüştüklerini, bu oyuncunun Cumartesi günü Türkiye'ye gelmesini beklediklerini söyledi.