REKLAM VERMEK ISTIYORSANIZ RESME TIKLAYINIZ

http://img.webme.com/pic/s/sebekenet/adbanner1qd5.png

Adanaspor hazır


Adanaspor hazır

İkinci yarıya hazırlanan Adanaspor'un Antalya kampı dün son buldu.

http://foto.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/1/10/fft1mm1307559.jpg 
Asbaşkan Hamza Akgül, verimli geçtiğini düşündükleri devre arası kampını tamamladıklarını kaydedip, “Kamp süresince 3 hazırlık maçı oynadık. Alınan sonuçlardan çok oynanan futbol gelecek adına umut vericiydi. Herhangi bir sakatlığın meydana gelmemesi de bizim açımızdan çok sevindirici” dedi. Bu arada Adanaspor, ikinci yarı hazırlıklarına perşembe gününden itibaren Çatalan Tesisleri’nde devam edecek.

Rize 'Süper' yolda!


Rize 'Süper' yolda!

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren takımlardan olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ümit Kayıhan'ın yüzü gülüyor. 

http://foto.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/1/10/fft1mm1307609.jpg




Öğrencilerinin performansından memnun kalan Kayıhan, “Seviye olarak henüz hazır konuma gelmedik. Ancak doğru yolda ilerliyoruz. Önümüzde iki haftalık bir süre var. Bu süre içerisinde tam olarak hazır hale geleceğiz. Hazırlık maçları sonuç olarak bir ölçü değil. Fakat taktik açıdan sahaya yansıtacağımız futbol çok önemli” diye konuştu.

Diyar'ın derdi büyük


Diyar'ın derdi büyük

Antalya'daki kamp çalışmasının 16'sını A2 ligi oyuncularının oluşturduğu toplam 18 futbolcuyla sürdüren Diyarbakırspor'da teknik direktör Ercan Albay, ikinci yarı öncesi transfer bekliyor.

http://foto.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/1/10/fft1mm1307617.jpg 
Federasyonun uyguladığı transfer yasağı nedeniyle takviye yapamadıklarını belirten Albay, “Ben Diyarbakırspor’a faydalı olabilmek için geldim. Yönetime oyuncu ihtiyaçları ile ilgili taleplerimi ilettim. Umarım her şey yoluna girer” ifadelerini kullandı.

Ersen inadı


Ersen inadı
Golcü arayışını sürdüren Horozlar, Denizlispor'da üç yıl oynayan ve 34 gole imza atan Ersen Martin'i almak için harekete geçti
http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2011/01/11/671x324/821705706774.jpg?37369292334
Antalyaspor'dan Veysel ile anlaşamayan Denizlispor, şimdi rotayı eski futbolcusu Ersen Martin'e çevirdi. Horozlar, bu futbolcu için harekete geçti. 2002-2005 yılları arasında Denizlispor'da forma giyen ve 100 maçta 34 gole imza atan Ersen Martin ile görüştüklerini belirten yeşil-siyahlı takımın menajeri Adnan Erkan, tecrübeli futbolcudan "Gelirim" mesajı aldıklarını, Kasımpaşa kulübüyle temasların sürdüğünü söyledi. Erkan, "Ersen ile gol yolları açılacak" diye konuştu.

Yıldıray da gündeme geldi
1979 Almanya doğumlu olan Ersen, 1999 yılında Beşiktaş'a transfer oldu. Siyah-beyazlı takımda 2 yıl oynayan Ersen; Siirt, Göztepe, Denizli, Ankaraspor, Trabzon, İspanya Recreativo, Sivas, Manisa ve Kasımpaşa'da top koşturdu. Ersen Martin bu takımlarda 75 gole imza attı. Öte yandan menajer Adnan Erkan, Yıldıray Baştürk'ün menajeri ile görüştüklerini belirterek, "Yıldız futbolcuyu da kadromuzda görmek istiyoruz'' dedi.

Tavşanlı, Fortuna Sittard'ı geçemedi..


Tavşanlı, Fortuna Sittard'ı geçemedi..

Altay şölene hazırlanıyor !..


Altay şölene hazırlanıyor !..

Altay, 16 Ocak'ta 97. kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanırken yönetim de Türk futbolunun asırlık çınarı için müthiş bir şölen hazırlıyor..
http://img03.blogcu.com/images/h/d/l/hdlogolar/c5214e2599dccc802533c92c3ad07682_1285373258.png
Konak Belediyesi’nin desteğiyle Folkart Altay Alsancak Stadı’nda yapılacak kutlamalar, saat 18.30’da Altay 19on4 Lisanslı Ürünler Mağazası’nın açılışıyla başlayıp, DC Ece Toprak’ın şovuyla sona erecek.

“100. Yıla 3. kala” adıyla düzenlenecek etkinlikler için Folkart Altay Alsancak Stadı’na dev bir sahne kurulacak, ses ve ışık şovları yapılacak. Tarihe mal olmuş eski kaptanlar ve Okay Yokuşlu, Altay’ı simgeleyen meşaleyi hep birlikte taşıyıp yakacak, saat 19.14’te ise gökyüzü havai fişeklerle aydınlanacak.

Kulübün en eski üyelerine şeref madalyaları, Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan ve Başkan Ahmet Taşpınar tarafından takılacak, hemen ardından da kısa bir gösteri maçı organize edilecek. Kutlamalara katılanlar, 20.00 ile 21.00 saatleri arasında ünlü DJ Ece Toprak’ın müthiş gösterisiyle coşacak.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a ilgisi ve desteği için teşekkür eden Başkan Ahmet Taşpınar, “Altay, Türk futbolunun en önemli kilometre taşlarından biri. 97 yıllık onurlu bir geçmişe sahip kulübümüze destek veren herkese müteşekkiriz. Umarım, kutlamalar büyük bir katılımla herkesin gönlüne göre olur” dedi.

5. RAKİP STEEL AZİN
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Altay, 5. antrenman maçını İran 1. Lig takımlarından Steel Azin FC ile oynayacak. 12 Ocak Çarşamba günü Topkapı Otel’in Sahası’ndaki karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Bu arada sakatlıkları süren Mehmet Şen, Burak Çalık, Yasir Elmacı ve Tayfun Seven düz koşulara başlarken, Thernand’ın en az iki gün daha dinleneceği açıklandı. Sakatlığı önemli ölçüde geçen Burak Çalık’ın, Steel Azin FC maçında forma giymesi bekleniyor.

MİY'de kamp sürüyor..


Antalya Lara'da hazırlıklarını sürdüren Mersin İdmanyurdu'nda yeni transferler göz dolduruyor. Teknik Direktör Nurullah Sağlam, "Hedefimiz belli. 29 yıllık özlemi sonlandırmak için çalışıyoruz" dedi..

http://img03.blogcu.com/images/h/d/l/hdlogolar/88a94414eac50b04e8eb2559dcae0e3e_1285446033.png

Mersin İdmanyurdu’nun Antalya Lara’daki kampı sürüyor. Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçiren Kırmızı Lacivertlilerin tek hedefi 29 yıldır özlemini çektiği Süper Lige yeniden çıkabilmek. Yeni transferler Erman Özgür, Mehmet Polat, Adem Büyük, İlhan Özbay, Burak Karaduman ve Eren Şen kampta gösterdikleri performansla göz dolduruyor.

“MERSİN'İN ÖZLEMİNE SON VERMEK İSTİYORUZ”
Yeni transferler Mersin İdmanyurdu’nun çok büyük bir kulüp olduğunu bildikleri için teklifi kabul ettiklerini belirterek “Yaşanan 29 yıllık özlem var. Bizden bekleneni farkındayız. O nedenle çok çalışıyoruz. Takım arkadaşlarımızla herhangi bir uyum sorunu yaşamadık. Kadroda bulunan futbolcu arkadaşlarımızı zaten tanıyoruz. Beklentilere cevap vermek için çalışacağız” dedi.



“TAKIMIMDAN MEMNUNUM”
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise takımdan son derece memnun olduğunu söyledi. Yapılan transferlerin takıma güç kattığını kaydeden Sağlam, “İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Mersinliler özellikle ligin ikinci yarısında takımıyla övünecek. Bizler bunun çalışıyoruz. Ama tabi ki zamana ihtiyacımız var. Zaman içerisinde takım daha iyi duruma gelecek. Bu süre zarfında Mersinlilerin ve taraftarların bize destek vermesini bekliyoruz” dedi.

Zorlu'dan Denizlispor'a destek


Zorlu'dan Denizlispor'a destek

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu Denizlispor 200 Bin TL maddi destekte bulunduğunu açıkladı.


http://www.ajansspor.com/resimv3/ahmetnazifzorlu_denizlispor.jpg 

 

 

 



Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Denizlili işadamı Zafer Katrancı ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Denizlispor'u yeniden Süper Lig'de görmek istediklerini ifade eden başkan Başkan Zeybekci, "Denizlispor bu kentte yaşayanların ortak paydasıdır. Hepimiz Denizlispor için üzerimize düşeni yapmalıyız. Takımımızın marka olabilmesi ve bunun sürdürülebilirliği adına belediye başkanı olarak elimizden ne gelirse yapıyoruz ve yapmaya hazırız" dedi.

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ise Denizli'nin Pamukkalesi, tekstili kadar futbol takımının da marka olması gerektiğini belirterek,"Takımımızı yeniden Süper Lig'de görmek istiyoruz. Bunun için valisi, belediye başkanı, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları futbol takımımız için kenetlenmeliyiz. Bizde Zorlu Holding ailesi olarak Denizlispor'a 200 bin lira maddi destek sağladık. Takımımıza desteğimiz devam edecek" diye konuştu.

Eser Yağmur ve Musa Büyük Samsunspor'da


Eser Yağmur ve Musa Büyük Samsunspor'da...
   
Konyaspor'dan Eser Yağmur ve Diyarbakırspor'dan Musa Büyük Samsunsporun Antalya kampına katılıyor. 
 http://www.samsunspor.biz/images/news/eser_yagmur_musa_buyuk.jpg
Eser Yağmur ve Musa Büyük bugün Samsunsporunn Antalya - Belek kampına katılacak ve burada futbol şube sorumlusu Suat Çakır ile son bir görüşme yapacaklar. Yapılacak bu son görüşmenin ardından kesin anlaşmaya varılması bekleniyor...