REKLAM VERMEK ISTIYORSANIZ RESME TIKLAYINIZ

http://img.webme.com/pic/s/sebekenet/adbanner1qd5.png

"Bambaşka bir Boluspor izleteceğiz"


"Bambaşka bir Boluspor izleteceğiz"

beyazlılar son hazırlık maçında Hollanda 2. Lig takımlarından Fortuna Sittard'ı 3-1 mağlup etti.

Kampın son gününde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş, devre arası kampının hem teknik anlamda hem de arkadaşlık ortamı olarak olumlu geçtiğini ifade ederek, "İlk devrede bazı oyuncularımızdan yeteri kadar yararlanamamıştık. Devre arası kampında bu arkadaşlarımızın yükselen performansı hepimizi çok sevindirdi. Takıma katılan 2 futbolcuyla beraber daha farklı bir takım olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Kampa 5 gün geçmesine rağmen katılmayan Brezilyalı oyuncu Fabiano Oliveira'nın kendisini hem kızdırdığını hem de üzdüğünü ifade eden Eriş, "Fabiano beni çok üzdü. Kendisine çok güveniyordum. Ancak 5 gün önce kampa katılması gerekiyordu ama hala ortada yok. Ailesiyle uzun süre görüşemediği için fazla izin vermiştik. Fabiano konusunda gereken neyse yapılacak. İlk önce neden geç kaldığını soracağız sonra da gerekeni yapacağız" diye konuştu.

Devre arasında gönderilmesi gündeme gelen ancak daha sonra takımda kalan kaleci Ferhat'ı yeni transfer olarak gördüğünü kaydeden Eriş, "Ferhat'ın performansı hepimizi mutlu ediyor. Kalemizde Atacan ile birlikte kıyasıya bir rekabete girecek. Ferhat'ın gitmesine karşıydım. Bunu her yerde söylüyordum. Beni mahcup etmedi. Boluspor yeni kalecisini transfer etmiştir" şeklinde konuştu.

Levent Eriş yeni transferlerle ilgili de değerlendirmede bulunurken şu ifadelere yer verdi:
"Oliver çok yetenekli bir oyuncu. Ama her futbolcuda olduğu gibi uyumu için biraz zamana ihtiyacı var. Hazırlık maçlarında gösterdiği performansla beni çok mutlu etti. Lige doğru daha iyi olacağı kanaatindeyim. Boluspor'a çok faydalı olacak bir oyuncu. Bir diğer transferimiz Murat Önür bu aşamada alabileceğimiz en iyi oyunculardan biriydi. Zaten sezon başında da takımda görmek istediğim oyunculardan biriydi kendisi. Zaman içerisinde iyi olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Boluspor ayrıca oynadığı son hazırlık karşılaşmasında Hollanda'nın Fortuna Sittard takımını 3-1 mağlup etti.

Tavşanlı farklı kazandı..


Devre arası kampını Antalya'da sürdüren Bank Asya 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, hazırlık maçında Hollanda 2. Ligi takımlarından Roosendaal'ı 4-1 yendi..

http://www.ajansspor.com/resim/tavsanlibldtkilinyit_logo.jpg

TKİ Tavşanlı Linyitspor, Topkapı Palace Oteli'nin sahasında oynanan karşılaşmaya, Oğuz, Davut, Cemil, Tanju, İsmail Dinler, Onur, Emrah, Mehmet Besler, Abdi, Mehmet Akyüz, Fatih Yılmaz ilk onbiriyle başladı.

Karşılaşmanın 10. dakikasında Mehmet Akyüz ve 14. dakikasında İsmail Dinler'in attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamlayan TKİ Tavşanlı Linyitspor, 52. ve 61. dakikalarda Mehmet Akyüz'ün kaydettiği gollerle durumu 4-0'a getirdi. Roosendaal'ın 90. dakikada Maakten Boddoert ile bulduğu golle sona eren maçı, TKİ Tavşanlı Linyitspor 4-1 kazandı.

Antalya'daki kampını sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla sürdüren, iki Brezilyalı, birer Makedonyalı ve Sırp, bir de yerli futbolcu deneyen TKİ Tavşanlı Linyitspor, yarın Hollanda 2. Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard ile hazırlık maçı yapacak.

Samsunspor tek geçti


http://habergazetesi.com.tr/haberresim/12946641603274.jpg



Kırmızı-Beyazlılar, Antalya kampının 6'ncı gününü tek idman yaparak geçirdi. Bir gün önce futbolcularına aşırı yükleme yapan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, tempoyu biraz düşürmeyi tercih etti. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Samsunspor, kampın 6'ncı gününü geride bıraktı. Bir gün önce futbolcularına aşırı yükleme yapan ve adeta oyuncularının pestilini çıkaran Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, dün tempoyu biraz düşürmeyi tercih etti. Günü tek idmanla geçiren Kırmızı-Beyazlılar, Düz koşu ve 5'e 2'nin ardından yarı sahada çift kale maçla çalışmayı noktaladı. Bu arada Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ve yardımcıları Bahaddin Güneş ile Erol Servet Bağlar, bugün Titanic Otel'de ‘Teknik Direktör Semineri'ne katılacak.

Denizlispor'da Yıldıray Baştürk sesleri


Denizlispor Genel Menajeri Adnan Erkan, Yıldıray Baştürk'ün menajeri ile görüştüklerini belirterek, ''Yıldız futbolcuyu kadromuzda görmek istiyoruz'' dedi.

http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/yildiray-basturk84594.jpg

Denizlispor Genel Menajeri Adnan Erkanyaptığı açıklamada, 2 yıl öncesine kadar A Milli Takım'ın değişilmez oyuncusu olan Baştürk'ün menajeri ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bonservisi elinde olan futbolcuyu transfer etmek istediklerini belirten Erkan, ''Yarın bir kez daha futbolcunun menajeri ile masaya oturacağız. Denizlispor'un şartlarını sunduk. Anlaşma sağladığımız takdirde yeni sezon öncesi Yıldıray'a resmi sözleşme imzalatmak istiyoruz'' diye konuştu.

Bochum, Bayer Leverkusen, Hertha Berlin, Stuttgart ve B.Roves takımlarında forma giyen Baştürk'ün, Beşiktaş ve Eskişehirspor'un da transfer listesinde olduğu öğrenildi.