REKLAM VERMEK ISTIYORSANIZ RESME TIKLAYINIZ

http://img.webme.com/pic/s/sebekenet/adbanner1qd5.png

Ceyhun Eriş için nokta, Fabi için virgül koydu...


Tecrübeli teknik adam basın mensuplarının sorularına içtenlikle cevap verirken, Ceyhun Eriş, Yusuf Şimşek'i kesinlikle istemediğini bu kadrosunun süper lig için yeterli olduğunu söyledi. 




http://www.spor14.com/yuklenen/haber/boluspor-eris(13).jpg


 


Fabiano konusunda bu futbolcuyu gelince önce dinleyeceğini yönetimden sonra kendisinide gereken cezayı vereceğini söyledi.

İşte Eriş'in ağzından Ceyhun Eriş ve Fabiano hakkında söyledikleri.


Ceyhun'u düşünmedik, düşünmeyeceğiz

Ceyhun bu lig’te hiçbir Teknik Direktörün istemeyeceği bir oyuncu değil. Kimse Ceyhun’a hayır demez. Bizim şuan ihtiyacımız yok. Boluspor takımı olarak sezon başı kurduğumuz kadro bizim şampiyonluk için yeteceğine inanıyorum. Arada kulübümüzün kasasını fazla zorlamayacak katkı sağlayacağını sandığımız iki arkadaşımız dahil ettik. Bu inandığım kadronun, ikinci devrede şampiyonluğa gideceğine inanıyorum. O yüzden transferde böyle bir düşüncemiz olmadı ve olmayacak.


Fabiano'yu amaç kazanmaksa, önce cezasını çeker, sonra futbolunu oynar

Maalesef Fabiano hepimizi çok üzen, merak ettiren ve kızdıran bir süreç yaşattı bize. Bu bizim evladımız. Boluspor’un çocuğudur. Herkes merak ediyor neden gelmedi diye. Herkes her hafta ailesini görmek gibi bir durumla karşı karşıya burada. Fabiano her 6 ayda bir görüyor. Şimdi o yüzden ayın 3’üne kadar diğer arkadaşlarımızdan da izin alarak oan biraz fazla izin verdik. Diğer arkadaşlarımızın yolu ne kadar 1 saat. Fabiano'nun ailesine ulaşması sadece 4 gün. Aktarmalı olarak geliyor. Oyuncularım ile birlikte karar alarak Fabiano’ya 6 gün fazla izin verdik. Biz 27’sinde kampa başladık. Fabino’ya 3’üne kadar izin verdik. Böyle bir süreçte zamanında gelmeyince merak ettik. Neden gelmediği ile ilgili. Ama sonrasında cevap alamayınca merakımız kızgınlığa dönüşmeye başladı. Maalesef cevap da gelmeyince kızmaya başladık. Menajer’ine de ulaşamayınca tepkimiz daha farklı oldu. Bugün geleceği ile ilgili bilgi aldık. Menajeri ile birlikte uçağa binmiş ve akşam İstanbul’a ineceği yönünde. Bu tabiki çok doğru bir şey değil.  Ben öncelikle bütün oyuncularımdan, bütün camiadan, bütün Boluspor sevdalılarından hepsinden özür diliyorum. Çünkü alışık olmadığım birşeydir. Oyuncularıma çok güvenir ve inanırım. Onlarda beni bu güne kadar hiç yanıltmamışlardır. Fabiano konusunda tabiki çok büyük yaptırımlarımız olacak. Fabiano'yu amacımız kaybetmek değil, amacımız kazanmak. Geldiğinde soracağız. Oturup konuşacağız. Kendisini dinledikten sonra ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Onu dinlemeden fazla yorum yapmak istemiyorum. Tabi çok üzgünüm. Keşke bize bu süreci yaşatmasaydı. Benim oyuncum ister Brezilya’lı ister Türk, İster Fransız ne olursa olsun bunu yapmamalıydı. Bu konuda kızgın ve üzgün olduğumu bilmenizi isterim. Gereken neyse Fabiano’ya yapılacaktır.
 


0 YORUM YAPILMIŞ: