REKLAM VERMEK ISTIYORSANIZ RESME TIKLAYINIZ

http://img.webme.com/pic/s/sebekenet/adbanner1qd5.png

Mersin idman yurdu : 2-2 : Stuttgart


Kırmızı Lacivertliler Antalya kampının son gününde oynadığı hazırlık maçını da beraberlikle bitirdi. Takımın yeni transferi Adem Büyük yine attığı gol ve oynadığı futbolla göz doldurdu.

http://www.ajansspor.com/resimv3/mersiniy_stuttgart_140111.jpg 
Mersin İdman Yurdu’nun Antalya Lara’da sürdürdüğü kamp çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 1 aydır Antalya’da ligin ikinci yarısına hazırlanan Kırmızı Lacivertliler, kampın son maçında Almanya Bundesliga takımlarından Stuttgart ile karşılaştı.

Karşılaşmanın ilk yarısını 2–0 mağlup kapatan Mersin İdman Yurdu, ikinci yarıda oynadığı güzel oyunla rakibine galibiyet şansı vermedi. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olan Eren Şen ve Adem Büyük durumu 2–2 yaptı. Adem Büyük attığı gol ve oynadığı oyunla teknik heyetten tam not aldı.

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Takımın ikinci yarıya hazır olduklarını kaydeden Sağlam, "Yeni transferler ve eski oyuncular arasında uyum sorunu yaşamadık. Bizim için en önemli olay buydu. Artık ligin ikinci yarısında daha iyi durumda olacağız. Gösterilen performanstan memnunum. Önümüzdeki hafta başından itibaren Adanaspor maçına hazırlanacağız. Ligin ilk maçında da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile galibiyeti alacağımıza inanıyorum" dedi.


0 YORUM YAPILMIŞ: