REKLAM VERMEK ISTIYORSANIZ RESME TIKLAYINIZ

http://img.webme.com/pic/s/sebekenet/adbanner1qd5.png

MİY'de kamp sürüyor..


Antalya Lara'da hazırlıklarını sürdüren Mersin İdmanyurdu'nda yeni transferler göz dolduruyor. Teknik Direktör Nurullah Sağlam, "Hedefimiz belli. 29 yıllık özlemi sonlandırmak için çalışıyoruz" dedi..

http://img03.blogcu.com/images/h/d/l/hdlogolar/88a94414eac50b04e8eb2559dcae0e3e_1285446033.png

Mersin İdmanyurdu’nun Antalya Lara’daki kampı sürüyor. Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçiren Kırmızı Lacivertlilerin tek hedefi 29 yıldır özlemini çektiği Süper Lige yeniden çıkabilmek. Yeni transferler Erman Özgür, Mehmet Polat, Adem Büyük, İlhan Özbay, Burak Karaduman ve Eren Şen kampta gösterdikleri performansla göz dolduruyor.

“MERSİN'İN ÖZLEMİNE SON VERMEK İSTİYORUZ”
Yeni transferler Mersin İdmanyurdu’nun çok büyük bir kulüp olduğunu bildikleri için teklifi kabul ettiklerini belirterek “Yaşanan 29 yıllık özlem var. Bizden bekleneni farkındayız. O nedenle çok çalışıyoruz. Takım arkadaşlarımızla herhangi bir uyum sorunu yaşamadık. Kadroda bulunan futbolcu arkadaşlarımızı zaten tanıyoruz. Beklentilere cevap vermek için çalışacağız” dedi.



“TAKIMIMDAN MEMNUNUM”
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise takımdan son derece memnun olduğunu söyledi. Yapılan transferlerin takıma güç kattığını kaydeden Sağlam, “İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Mersinliler özellikle ligin ikinci yarısında takımıyla övünecek. Bizler bunun çalışıyoruz. Ama tabi ki zamana ihtiyacımız var. Zaman içerisinde takım daha iyi duruma gelecek. Bu süre zarfında Mersinlilerin ve taraftarların bize destek vermesini bekliyoruz” dedi.


0 YORUM YAPILMIŞ: