REKLAM VERMEK ISTIYORSANIZ RESME TIKLAYINIZ

http://img.webme.com/pic/s/sebekenet/adbanner1qd5.png

Altay şölene hazırlanıyor !..


Altay şölene hazırlanıyor !..

Altay, 16 Ocak'ta 97. kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanırken yönetim de Türk futbolunun asırlık çınarı için müthiş bir şölen hazırlıyor..
http://img03.blogcu.com/images/h/d/l/hdlogolar/c5214e2599dccc802533c92c3ad07682_1285373258.png
Konak Belediyesi’nin desteğiyle Folkart Altay Alsancak Stadı’nda yapılacak kutlamalar, saat 18.30’da Altay 19on4 Lisanslı Ürünler Mağazası’nın açılışıyla başlayıp, DC Ece Toprak’ın şovuyla sona erecek.

“100. Yıla 3. kala” adıyla düzenlenecek etkinlikler için Folkart Altay Alsancak Stadı’na dev bir sahne kurulacak, ses ve ışık şovları yapılacak. Tarihe mal olmuş eski kaptanlar ve Okay Yokuşlu, Altay’ı simgeleyen meşaleyi hep birlikte taşıyıp yakacak, saat 19.14’te ise gökyüzü havai fişeklerle aydınlanacak.

Kulübün en eski üyelerine şeref madalyaları, Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan ve Başkan Ahmet Taşpınar tarafından takılacak, hemen ardından da kısa bir gösteri maçı organize edilecek. Kutlamalara katılanlar, 20.00 ile 21.00 saatleri arasında ünlü DJ Ece Toprak’ın müthiş gösterisiyle coşacak.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a ilgisi ve desteği için teşekkür eden Başkan Ahmet Taşpınar, “Altay, Türk futbolunun en önemli kilometre taşlarından biri. 97 yıllık onurlu bir geçmişe sahip kulübümüze destek veren herkese müteşekkiriz. Umarım, kutlamalar büyük bir katılımla herkesin gönlüne göre olur” dedi.

5. RAKİP STEEL AZİN
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Altay, 5. antrenman maçını İran 1. Lig takımlarından Steel Azin FC ile oynayacak. 12 Ocak Çarşamba günü Topkapı Otel’in Sahası’ndaki karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Bu arada sakatlıkları süren Mehmet Şen, Burak Çalık, Yasir Elmacı ve Tayfun Seven düz koşulara başlarken, Thernand’ın en az iki gün daha dinleneceği açıklandı. Sakatlığı önemli ölçüde geçen Burak Çalık’ın, Steel Azin FC maçında forma giymesi bekleniyor.


0 YORUM YAPILMIŞ: