REKLAM VERMEK ISTIYORSANIZ RESME TIKLAYINIZ

http://img.webme.com/pic/s/sebekenet/adbanner1qd5.png

Yeni yılda şampiyonluk coşkusu yaşayacağız


Denizlispor'un yeni kulüp başkanı Salih Amiroğlu, parasal konuların bugünden itibaren çözüleceğini belirterek, ''Artık, hiçbir futbolcu parasını almadığı için Denizlispor'dan ayrılmayacak'' dedi.

http://www.ajansspor.com/resimv3/salihamiroglu_yakin_01.jpg
Amiroğlu, yaptığı açıklamada, Denizlispor'un maddi konulardaki sıkıntılarını çözmek için çaba sarf ettiklerini, gelecek yıllarda bu tür maddi sıkıntıların yaşanmaması için tedbirler almaya çalıştıklarını söyledi.

Kulübün 31 Aralık 2010 gününe kadar ödenmesi gereken taksitlendirilmiş vergi ve SSK borçlarını göreve gelir gelmez ödediklerini ifade eden Amiroğlu, şunları söyledi:
''Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmaları yapılmaktadır. Hocamızın ilk tercihi olan Emrah Eren takımla birlikte çalışmalara başlamıştır. Resmi transfer dönemi başladığında bu futbolcu ile sözleşme imzalanacaktır. Teknik heyetimizin transfer listesinde bulunan diğer futbolcular için de görüşmelerimiz devam etmektedir.''

-''DENİZLİSPOR CAMİASI 2011 YILINDA ŞAMPİYONLUK COŞKUSUNU YAŞAYACAKTIR''-
Bank Asya 1. Lig'de lider durumda bulunan yeşil-siyahlı takıma yapacakları takviyeler ile gücüne güç katarak lige ağırlığını koyacağını ileri süren Amiroğlu, ''Denizlispor camiası, 2011 yılında hem şampiyonluk coşkusunu hem de yeni yılda ligde ve kupada hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşayacaktır. Temennimiz camiamızın bizi yalnız bırakmaması ve her maçta desteklemesidir'' dedi.

Bu arada, hazırlıklarını Antalya'da sürdüren teknik heyet ve futbolcuları, başkan Salih Amiroğlu başta olmak üzere, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir ve Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar'ın ziyaret ettiği bildirildi.


0 YORUM YAPILMIŞ: