REKLAM VERMEK ISTIYORSANIZ RESME TIKLAYINIZ

http://img.webme.com/pic/s/sebekenet/adbanner1qd5.png

Tek Eksik Forvet !


Adanaturuncudur.com'a özel açıklamada bulunan Teknik Direktör Osman Özdemir, ikinci yarıda Adanaspor taraftarının beklentilerine cevap vermeye çalışacaklarını ifade etti ve "Taraftarımızdan tek bir isteğimiz var, bize sonuna kadar destek olsunlar" dedi. Özdemir'e yöneltilen sorular ve cevaplar şöyle:
-Antalya kampını nasıl değerlendiriyorsunuz?
"İyi bir kamp dönemi geçirdik. Arzu ettiğimiz ortamı yakaladık. İyi çalıştık ve en önemlisi sakatlık olmadan kamp dönemini bitirdik. İkinci yarıdan umutluyuz. Hedefimize ulaşmak için çok çalışmamız gerekiyor."

-Taraftarın beklentisine cevap verebilecekmisiniz?
"Taraftarın istediği ve beklentisi bizim de isteğimizdir. Biz de Adanaspor'un lig yolunun açılmasını istiyoruz. Bunu ilk altıdan veya ilk ikiden başarmaya çalışacağız. Ancak öncelikle ilk altının içerisinde yer almalıyız. Taraftarımızın arzu ettiği beklentiye cevap vermek istiyoruz."

-Sizin taraftardan beklentiniz nedir?
"Biz hedefe gitmek istiyoruz. Bunun içinde mutlaka taraftarımızın yanımızda olması gerekiyor. Onların desteği bizi başarıya götürecektir. Adanaspor camiasında bir bütünlük sağlandı. İkinci yarıda da hep beraber olabilirsek başarı neden gelmesin?"

-Arzu ettiğiniz desteği arkanızda bulursanız başırılı olurmusunuz?
"Birlikte olmak başarıyı getirecektir. Futbolcunun taraftarla, taraftarın futbolcuyla bir bütün içerisinde olması bizi başarıya taşır. Bu şehir Süper Lig'e yakışır. Şehrimizin Valisinden kulübümüzde çalışan personelimize kadar hepimizin birlikte hareket etmesi şart. bunu başarırsak başarı kendiliğinden gelecektir."

-Emre Aktaş konusundaki son durum nedir?
"Bu konuda öncelikle Emre'nin durumu önemli. Emre'nin Bucaspor ile sözleşmesinin son durumunu bilmiyorum. Sözleşmeyi feshettiği zaman karşılıklı talepler olacak. Bu talepler Adanaspor'a uygun olup olmayacağına bakılır. Emre ufak bir operasyon geçirdi ancak güçlü bir fiziği var ve üstesinden gelir. Ancak önce Buca'daki durumu sonra kulübümüzün yapısına göre hareket edilmeli."

-Kaleci ve solbek aldınız, ya forvet?
"Bu konuda başkanımızla birlikte büyük mücadele veriyoruz. Bayram Akgül forvet konusunda ciddi fedakarlıklar yapıyor. Çok oyuncu ile temas kuruyoruz, isimler gündeme geliyor. Ancak şu an isim vermek yanlış olur. Henüz netleşen bir isim yok. Bazen kulübüyle anlaşıyorsunuz futbolcuda sorun oluyor. Bunları çözmek kolay olmuyor. Tabii ki transfer yaparken içerideki oyuncuları da düşünmek zorundayız. Yeni aldığınız oyuncu ile içerdeki oyuncu arasında fark yaratmamamız gerekiyor. Ama bir forvet alacağız, bunun içinde çok mücadele ediyoruz."

-Forvet alırsanız bu kadro yeterli mi?
"İyi bir kadromuz var. Haluk ve İsmail'i alarak hem savunmaya hem de kaleye rekabet getirdik. Elimizdeki orta saha elemanları çok iyi. Onur, Fahri tecrübeli oyuncular. Talha genç ve yetenekli. Orta sahanın solunda denedik çok başarılı oldu. Fevzi, Kibong hepsi Adanaspor'a katkı koyan oyuncular. İyi bir forvet transferi yapabilirsek bu kadro bana yeter."


0 YORUM YAPILMIŞ: