REKLAM VERMEK ISTIYORSANIZ RESME TIKLAYINIZ

http://img.webme.com/pic/s/sebekenet/adbanner1qd5.png

Gaziantep BB'de dış transfer tamam...


Bank Asya 1. Lig'de yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, transfer çalışmaları tamamlandı..

http://www.ajansspor.com/resimv3/unalgoksen_gaziantepbb.jpg 


Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ünsal Göksen, yaptığı açıklamada, dış transferde 2, iç transferde 6 futbolcu ile sözleşme imzalayarak kadrolarını güçlendirdiklerini söyledi.

Halen altyapılarında top koşturan 4 futbolcuyu da kadrolarını katmak istediklerini ifade eden Göksen, dış transferde kadrolarına aldıkları İbrahim Ferdi Coşkun ile Zafer Şakar'ın Antalya'daki kampa

katıldıklarını ifade etti.

Göksen, ''Kadromuza yeni dahil olan İbrahim Ferdi Coşkun ve Zafer Sarar'ın yanı sıra iç transferde sözleşmelerini uzattığımız Kenan Aslanoğlu, Ramazan Altıntep, Mustafa Marangoz ve Ahmet Devret de Antalya kampında ve takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda, kadromuzda 23 futbolcumuz var. İç ve dış transfer çalışmalarımızı bugün itibariyle sona erdirmiş olduk. Bundan sonra, altyapımızda görev yapan genç ve yetenekli 4 futbolcuyu daha kadromuza dahil etmek istiyoruz'' dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olarak ligin ikinci yarısında daha başarılı olmak istediklerini ifade eden Göksen, şunları söyledi:
''Antalya kampımız devam ediyor. Futbolcularımız iyi bir kamp dönemi geçiriyor. Kamp süresince 4 hazırlık maçı yapacağız. İlk hazırlık maçını Tokatspor ile oynadık ve bu karşılaşmayı 3-1 kazandık. Bugün de Hollanda'nın Rosendal takımı ile ikinci hazırlık maçımızı yapacağız. Hazırlık maçlarına büyük önem veriyoruz. Hazırlık maçları, yeni transferlerin takıma uyum sağlaması ve takımdaki eksikliklerin görülmesi açısından son derece önemli.''


0 YORUM YAPILMIŞ: